Cara Untuk Kuruskan Badan Tanpa Ubat Kurus

1. Tuliskan makanan anda selama seminggu, anda akan kehilangan berat badan.
Kajian mendapati bahawa orang-orang yang menyimpan diari makanan berkurangan kira-kira 15 peratus daripada makanan daripada orang tanpa diari makanan. Nota Weekend: University of North Carolina kajian mendapati bahawa orang cenderung untuk mengambil setiap hujung minggu tambahan 115 kalori datang dari lemak dan alkohol. Dan dari penyebaran, kuah, sos, perasa, minuman dan makanan ringan, memotong atau mengurangkan kalori, mereka boleh membuat perbezaan antara berat badan dan kehilangan. Motivasi utama untuk keperluan untuk menurunkan berat badan? Berikut adalah rahsia penurunan berat badan adalah disyorkan untuk digunakan dalam sumber manusia dan lain Biggest Loser rancangan realiti.

2. Fikir jumlah kalori yang anda makan setiap hari
Jika anda berfikir anda makan 1700 kalori sehari, saya tidak faham mengapa anda tidak kehilangan berat badan, menambah 170 kalori lain untuk angka kira-kira anda. Ia adalah mungkin bahawa tokoh-tokoh baru yang lebih tepat. Menyesuaikan diet anda.

3. Dapatkan Bantuan Rakan Rakan
Universiti kajian Vermont mendapati bahawa berat badan dalam talian rakan kongsi kehilangan membantu anda mengekalkan berat badan. Para penyelidik diikuti sukarelawan selama 18 bulan. Diberikan kepada orang-orang yang program pengekalan berat badan berasaskan Internet penurunan berat badan yang lebih baik daripada mereka yang menyokong pasukan di muka kepada kenalan muka.

4. Buat mantra untuk kuruskan badan
Adakah anda pernah mendengar nubuatan diri memenuhi lagi? Jika anda terus memberi tumpuan kepada apa yang anda tidak boleh melakukan perkara-perkara seperti pergi untuk menentang makanan ringan atau berjalan kaki setiap hari, anda mungkin tidak akan. Sebaliknya (sama ada anda percaya) mengulangi ke diri pemikiran yang positif. “Saya boleh menurunkan berat badan.” “Saya mahu berjalan hari ini.” “Saya tahu saya boleh kereta snek selepas makan malam.” Ulang frasa, masa yang sangat lama, mereka akan menjadi kenyataan.
5. Makan tiga kali sehari
Atau kurang sehari rawatan, kaca kurang jus oren. Adakah mana-mana ini dapat menjimatkan kira-kira 100 kalori setiap hari, yang cukup untuk mengelakkan anda mendapat dua pound, dan kebanyakan orang tidak sedar pakej tahun.

7. Tonton television
76 mahasiswa kajian mendapati bahawa lebih TV yang mereka lihat, mereka makan lebih banyak, makan lebih banyak keseluruhan. Sacrifice program (anda mungkin tidak mahu mempunyai benar-benar mahu melihat), dan kemudian pergi untuk berjalan-jalan.

8. Mencuci pinggan mangkuk
Sama ada lantai, beberapa tingkap, pancuran, jubin bilik mandi, atau kereta anda, seseorang 150-paun akan membakar kira-kira empat kalori setiap minit bersih. Cuci selama 30 minit, anda boleh bekerja kira-kira 120 kalori, nombor yang sama dalam cawan setengah cawan vanila yogurt beku.

Bookmark the permalink.

Comments are closed